Art of french baking, The

Mathiot, Ginette

The definitive collection of 350 authentic French dessert recipes.
• The definitive collection of authentic French pastry and dessert recipes.

• From éclairs to soufflés and macaroons to madeleines, when it comes to desserts, no-one does it better than the French.

• Contains more than 350 simple recipes that anyone can follow at home

Includes details of basic equipment and techniques and information on how to troubleshoot common baking problems.

Editorial: Phaidon
Colección: Food/Cook
Categoría: Cuerpo y mente
Tema: Cocina, alimentos y dietas
Clasificación Dewey: 641.865 - Galletas.
Clasificación BISAC CKB034000 (Cocina / Regional y Étnica / Francesa)
Clasificación BIC WBN (Cocina nacional y regional)
ISBN: 9780714862408
Páginas: 336
Año: 2011
Formato / Peso: 18.5 x 27.6 x 3.8 (cm) / 1354 (gramos)
Precio: $875.00 MX / $49.00 USD
Derechos de venta para: Hispanoamérica (excepto Puerto Rico)
Etiquetas: The art of french baking; pastelería; postres; cocina; recetas; técnicas; Ginette Mathiot
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Sistema de clasificación Melvil Dewey DGME

641.865
M37
2011

   The art of French baking / Ginette Mathiot, Clotilde Dusoulier. -- London : Phaidon, 2011.

335 p. : il. col. ; 28 x 19 x 4 cm.

Notas:

ISBN 978-0-7148-6240-8

1. Pastelería. 2. Confitería. 3. Cocina francesa. I. Dusoulier, Clotilde, coaut. II. t.

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