Benu

Lee, Corey

The first book on Corey Lee's three Michelin-starred restaurant Benu.
Benu the cookbook is a tribute to the experience of dining at the restaurant. Using a classic Benu tasting menu as its narrative spine, Lee will take the reader through over 30 recipes using each one to share anecdotes on food, cooking and his inspiration. Stories Lee will share include everything from the difference between western and eastern seasoning, to defining American cuisine and the influence of kung-fu films on his food and in doing so will create a cookbook with broad appeal.

Editorial: Phaidon
Colección: Food/Cook
Categoría: Cuerpo y mente
Tema: Cocina, alimentos y dietas
Clasificación Dewey: 641.595 - Cocina de Gerona.
Clasificación BISAC CKB115000 (Cocina / Chefs individuales y restaurantes)
Clasificación BIC WBB (Libros de cocina de cocineros famosos y de televisión)
ISBN: 9780714868868
Páginas: 256
Año: 2015
Formato / Peso: 22 x 29.7 x 3 (cm) / 1330 (gramos)
Precio: $1065.00 MX / $60.00 USD
Derechos de venta para: Hispanoamérica (excepto Puerto Rico)
Etiquetas: Benu; gastronomía; cocina; recetas; anécdotas de cocina; cultura culinaria; Corey Lee
VER FICHA DEWEY COMPLETA

Sistema de clasificación Melvil Dewey DGME

641.595
L44
2015

   Benu / Corey Lee ; photographs by Eric Wolfinger. -- London : Phaidon, 2015.

256 p. : fots. col. ; 30 x 23 x 3 cm.

Notas:

ISBN 978-0-7148-6886-8

1. Cocina asiática. 2. Comida coreana. 3. Comida china. 4. Benu (Restaurante). I. t.

Imprimir
Benu